Leveringen en retourzendingen

Leveringen en retourzendingen

Covid-19

Uw bestellingen worden binnen 24 uur klaargemaakt en verzonden, met alle nodige hygiënische maatregelen en met inachtneming van de regelgeving ter voorkoming van de verspreiding van Covid-19.

De leveringen worden - afhankelijk van uw keuze en het land van bestemming - uitgevoerd door Mondial Relay, BPost, DPD, BD Logistics, Colissimo of een vergelijkbaar transportbedrijf.

Houdt u er rekening mee dat uw bestelling met een kleine vertraging kan worden geleverd, omdat de transportdiensten overbelast kunnen zijn. Wij kunnen hiervoor niet verantwoordelijk worden gesteld.

Dank u voor uw begrip en waardevolle steun ♡.

--------------

Alle bestellingen die van maandag tot vrijdag (met uitzondering van feestdagen) worden geplaatst, worden door Levigo-Keukens in de regel de volgende dag verwerkt (onder voorbehoud van beschikbaarheid). Elke bestelling die tussen vrijdag 10 uur 's ochtends en zondag 10 uur 's ochtends wordt geplaatst, wordt de daaropvolgende maandag verwerkt (met uitzondering van feestdagen). Bestellingen die op een feestdag worden geplaatst, worden op de eerstvolgende werkdag verwerkt.

De verantwoordelijkheid voor de leveringstermijnen berust uitsluitend bij de leveranciers en vervoerders. Levigo-Keukens kan niet aansprakelijk worden gesteld voor het niet nakomen van leveringstermijnen.

Levigo-Keukens kan niet verantwoordelijk worden gesteld voor eventuele douanerechten of andere kosten die van toepassing zijn in het land van levering.

Geeft

Indien u om welke reden dan ook niet tevreden bent, kunt u de bestelde producten op eigen kosten binnen 14 werkdagen na ontvangst van de bestelling retourneren.

Om dit te doen, moet u ons op de hoogte brengen van uw wens om het product terug te sturen door een e-mail te sturen naar info@levigo-pro.be.

Deze e-mail moet de volgende informatie bevatten:
- Naam
- Bestelnummer
- Referentie van het/de product(en) dat/die u terugstuurt

Retourzendingen zijn voor uw rekening en dienen naar het volgende adres te worden gezonden

Levigo-Keukens SRL
Auguste Beernaerdstraat 1-07
1480 Saintes

Wij raden u aan te kiezen voor een leveringsmethode met een trackingnummer. Indien dit niet het geval is, zullen wij geen claims aanvaarden in geval van problemen.

Na verificatie zal de aankoopprijs van het product worden terugbetaald. Dit zal gebeuren binnen 30 dagen na ontvangst van het geretourneerde product, op voorwaarde dat er voldoende frankering is betaald en dat het product ons tijdig heeft bereikt, samen met uw contactgegevens.

Alleen ongebruikte en/of ongeopende producten worden terugbetaald. Producten die onvolledig, beschadigd of zonder hun originele verpakking worden teruggestuurd, worden niet aanvaard.

Niet afgeleverde pakjes

Als een bestelling niet kan worden afgeleverd omdat de ontvanger niet aanwezig is of omdat de aflevergegevens onjuist zijn, wordt de bestelling naar Levigo-Keukens teruggestuurd.

In dat geval zal de klant een nieuwe levering in rekening worden gebracht.